Boğaziçi Üniversitesi Denizcilik ve Yelken Kulübü

Bahar Dönemi Pratik Eğitim Ekipleri Açıklandı!

Bahar’22 Pratik Eğitim Ekipleriİndir

Herkese merhaba,
Bahar dönemi pratik eğitim ekipleri belli oldu. Ekip listelerini aşağıda bulabilirsiniz. Ekiplerden herhangi birine yerleştirilememiş olanlarınız kaporalarını önümüzdeki günlerde iade alıcaktır. Bir sonraki dönemde tekrar başvurabilirsiniz.
Bu maili çok dikkatli okumanız, ardında bir köşede saklamanız, ilerleyen zamanlarda oluşabilecek sorularınıza daha hızlı yanıt almanızı sağlayacaktır.

Eğitimler
Pratik Eğitimlerimiz 14 Mart Pazartesi günü ekipleriyle birlikte başlayacaktır. Bu listelerdeki herkes 3 tercihinden biri olan veya maille size danışılan bir aralığa yerleştirildiği için, ekip listelerinde veya saat aralıklarında herhangi bir değişiklik bu saatten sonra mümkün olmayacaktır.

Ulaşım
Pratik Eğitimlerimiz Fenerbahçe Spor Kulübü Dereağzı Tesisleri’nde yapılmaktadır. Ulaşım bilgileri aşağıdaki gibidir:
Adres: FB Spor Kulübü Dereağzı Tesisleri Zühtüpaşa Mah. 34724 Kadıköy/İstanbul
Söğütlüçeşme Metrobüs Durağına yürüyerek 10-15 dakika uzaklıktadır.
 !! Tesisin girişindeki güvenliklere HES kodlarınızı belirtmeniz gerekiyor.

Pratik Eğitimde Dikkat Edilmesi Gerekenler
Eğitimler sırasında maske takmanız zorunlu ve tesisin kapalı alanları (tuvalet hariç) öğrencilerin kullanımına kapalı.
**Giyim: Hareket etmenizi kısıtlayacak, sizi engelleyecek kıyafetler giymemelisiniz. Deniz; rüzgar ve açık hava nedeniyle karadan daha serin olacaktır. Tulum ve can yeleği Fenerbahçe SK tarafından sizlere temin edilecektir. (Her eğitimden sonra dezenfekte edilmiş şekilde) Rahat hareket edebileceğiniz çok su geçirmeyecek bir mont da giyebilirsiniz çünkü Fenerbahçe SK covid-19 önlemleri nedeniyle mont sağlayamayacak.
Ayrıca eğitim sırasında ıslanabilirsiniz. Bunun için yanınıza yedek ayakkabı ve çorap almanızı kesinlikle tavsiye ederim. Ayakkabı konusunda da spor ayakkabı gibi rahat ve ıslandığında sorun omayacak bir şey tercih edin.
Sizin satın almanız gereken tek ekipman yelken eldivenleri olacaktır. Birçok Decathlon mağazasında cep dostu yelken eldivenleri bulmanız mümkün.

Ekip Kodları: Ekip listelerini incelediğiniz grubunuzun üzerinde BOUN T214 vb. bir kod yer aldığını göreceksiniz. Grup kimliğiniz gibi olan bu kodu FB ve bizimle iletişim kurarken belirtmeniz çok büyük önem taşıyor.

Ders İptalleri
1. Eğitimler rüzgarsızlık, fırtına gibi nedenlerden dolayı Fenerbahçe tarafından iptal edilebiliyor. Bu durumlarda Fenerbahçe SK hava durumuna göre ekibe en geç ders saatinden 1 saat öncesine kadar haber verecektir. Bu durumda eğitim hakkınız yanmayıp, sonraki haftaya devreder.
*Hafta içi Ders İptalleri
2. Grupça iptal hakkı bulunmamaktadır. Eğer gruptan bir kişi o haftaki eğitime hastalık, sınav vb. geçerli bir sebep sunarak gelemeyecekse bunu eğitim gününden bir gün önce öğlen saat 12.00’akadar Fenerbahçe Spor Kulübü’ne aşağıdaki şekilde bildirmek durumundadır. Bu durumda eğitim hakkınız yanmaz ve FB tarafından gerçekleştirilen yedeklemelere katılma hakkınız bulunur. Yedeklemeler ile ilgili bilgilendirme FB tarafından size yapılacaktır. Yedekleme derslerinin FB tarafından belirleneceğini, bu derslerin kendi normal saatinizde olmayabileceğini ve üçten fazla yedekleme teklifini geri çevirmeniz durumunda eğitim hakkınız yanacağını aklınızda bulundurmalısınız.

Alıcı: egitim.yelken@fenerbahce.org

Konu: “Grup Kodu”

Metin: …………………………………………… nedeniyle _ _ / _ _ / 2020 tarihindeki ……………….. Eğitimi’ne
katılamayacağımı bildiririm.

3. Eğitimlere katılmayacağınızı bildirmeyip eğitimlere gelmezseniz eğitim hakkınız yanar. Eğitimi tamamlayıp bröve alabilmeniz için 5 dersten minimum 4 tanesine gelmeniz, ve son derste yapılan sınava katılmanız gerekiyor.
4.Temel (1Yıldız) ve İleri Seviye (2 Yıldız) eğitimlerinde hafta sonu iptal hakkı bulunmamaktadır! Hafta sonu herhangi bir sebepten dolayı dersinize gidemediğiniz durumlarda  ders hakkınız yanacaktır ve telafi edilmeyecektir. Eğitimi tamamlayıp bröve alabilmeniz için 5 dersten minimum 4 tanesine gelmeniz, ve son derste yapılan sınava katılmanız gerekiyor.

Ödemeler
Ödemelerinizi (eğitim ücretiniz-100 tl) pratik eğitime çıkacağınız ilk gün Dereağzı Tesisleri’ne gittiğinizde yapabilirsiniz. Nakit ya da karttan taksit seçenekleri de mümkün oluyor.

Bahar’22 Ekip Listeleri: Ekip listeleri için buraya tıklayın.

*Ekiplerle ilgili bir sorun varsa lütfen benimle iletişime geçin.
**Alınan covid-19 önlemleri için websitemize bakabilirsiniz.

Hepinize bol rüzgarlı, keyifli eğitimler dilerim.

Pruvanız neta, rüzgarınız kolayınıza olsun

KAPAT