Boğaziçi Üniversitesi Denizcilik ve Yelken Kulübü

Etkinlikler

Boğaziçi Üniversitesi Denizcilik ve Yelken Kulübü, yıl boyunca farklı etkinlikler düzenleyerek öğrencileri denizcilik ve yelken kültürünü aşılamaya devam eder.

Eğitim Gezileri

Senede 3 defa olan Bahar, Güz ve Kış eğitim gezilerimizle yeni ve tecrübeli yelkenciler arasında deneyim aktarımı yapılır.

Kayıkhane Sohbeti

Dönemde en az iki tane olan Kayıkhane Sohbeti etkinliklerimizle, dönem içinde öğrenciler denizcilik ve yelken dünyasından başarılı isimleri tanıma fırsatına sahip olur.

Yelken Gecesi

Yelken Gecesi, her Güz Dönemi başında gerçekleşen, kulübümüze destek veren denizcilerin, birlikte yarıştığımız ekiplerin kulübün diğer üyeleriyle tanışma fırsatı bulduğu bir gecedir.

Bröve Gecesi

Bu gecede 1*, 2* ve 3* eğitimlerini tamamlayan üyelerimiz, brövelerini alır. Öğrencilerin kaynatığı ve yılın en eğlenceli etkinliklerinden biridir.

Kulüpiçi Yarışlar

Bu yarışlar Fleetrace türüdür ve 1*’dan 3*’a bütün öğrenciler yarış deneyimlerini arttırır.

KAPAT